Literatuur

 

 

The Future is Yours - Anne Jirsch

Een baanbrekend boek waarin Jirsch ons meeneemt in de fascinerende wereld van Future Life Progression.  De schrijfster laat zien hoe huidige problemen kunnen worden opgelost door contact te maken met je innerlijke wijsheid uit de toekomst om zodoende je eigen lot te kunnen creëren. We beginnen het innerlijke universum pas net te leren kennen. De auteur laat zien dat er zoveel meer is dan wat we waarnemen of wat ons is verteld. Zelfs als je niet meer uit dit boek zou halen dan de mogelijkheid om betere keuzes voor je toekomst te maken is dit boek al een winner. Het greep me meteen en ik wist onmiddellijk de waarde van deze eye-opener.


 

Create your Perfect Future - Anne Jirsch

Met Create your Perfect Future bouwt Jirsch verder door op The Future is Yours. De auteur biedt een heldere en eenvoudige verklaring voor een van de meest baanbrekende ontwikkelingen van deze eeuw: de mogelijkheden van progressie. Het boek bevat informatie hoe je innerlijke patronen, herinneringen uit het verleden en problemen uit de kindertijd kunt helen en hoe je jezelf kunt verbinden met je toekomstige zelf en eventuele alternatieven. Mooie opvolger van haar eerdere boek.


 

Same Soul, Many Bodies: Discover The Healing Power Of Future Lives Through Progression Therapy - Brian Weiss

Weiss laat ons zien dat kennis over onze mogelijke alternatieve toekomsten kan helpen om problemen in het nu te helen.  Het boek legt zijn focus op de complementaire aspecten van regressie en progressie in healing. Same Soul, Same Bodies resoneert bovendien met de laatste bevindingen in de moderne fysica, in het bijzonder met het concept van parallelle universa. Daarnaast geeft hij tips om zelf te werken aan spirituele groei.  Mooi boek!


 

Parallel Universes: Your Other Selves - Emily Baumbach

Literatuur met betrekking tot parallelle levens is schaars. Parallel Universes van Baumbach is een niet onbelangrijk booklet. Het beschrijft helder over parallelle levens die voortgaan nadat je een belangrijke keuze hebt gemaakt en er dus ook een weg is die je niet bent ingeslagen. Daarnaast geeft het enkele meditaties of visualisaties om je parallelle zelven beter te begrijpen en te integreren.

 


 

The Soul's Journey: Regression cases of parallel lives etc. - Lee Mitchell

De auteur beschrijft in heldere taal de verschillende niveaus waarop leven zich manifesteren kan. Elk leven representeert keuzes en zielscontracten, emotionele en spirituele banden op weg naar heelwording. Het boek gaat weliswaar niet alleen over parallelle levens, maar de verschillende regressies zijn zeer de moeite van het lezen waard en postuleren de oorsprong van onze verwondingen.

 


 

 

The Unknown Reality (Volume I & II) - Jane Roberts